23948sdkhjf

Fut i de tyske maskiner

På messen Industrial Supply i Hannover kan danske underleverandører vise deres produkter frem for den buldrende tyske maskinindustri.
Der er fuld damp på den tyske maskinbranche. Tyskerne står for knap 20 % af verdens samlede maskinindustri, og branchen oplevede i 2011 en vækst på 9,4 %.

Også i 2012 forventes branchen at vokse. For danske underleverandører til maskinindustrien er der gode muligheder, fordi danske virksomheder typisk er innovative og fleksible, som den tyske maskinindustri efterspørger, lyder meldingen fra Eksportrådet.

På messen Industrial Supply i Hannover kan danske virksomheder blive eksponeret for den succesfulde tyske maskinindustri. Messen er verdens førende messe for underleverandører til industrien og er en del af den samlede Hannover-messe, der repræsenterer alle led i værdikæden i industriel produktion.

Industrial Supply løber af stablen den 23.-27. april i Hannover, og ambassaden i Berlin har i samarbejde med Export Promotion Denmark arrangeret en dansk fællesstand. Ambassaden står for design og markedsføring og assisterer under messen, og de deltagende virksomheder behøver derfor kun at fokusere på deres kernekompetencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079