23948sdkhjf

Ny ejer hos Djuma Industri

Nytåret blev ikke blot årsskifte, men betød også generationsskifte for Djuma Industri i Ryomgård.
Det er 42 år siden, at Benny Behrens grundlagde virksomheden, som i dag er Djuma Industri A/S, der har specialiseret sig indenfor overfladebehandling, sandblæsning, metallisering og maling.

For snart tre år siden besluttede familien Behrens at sælge livsværket på Attrupvej ved Ryomgård. Med årene er Djuma Industri vokset til en stor og moderne virksomhed, med 60 medarbejdere og en årsomsætning på 50 mio. kr.

Stort netværk og international baggrund
Tirsdag kunne Benny Behrens så orientere sine medarbejdere og samarbejdspartnere om, at virksomheden per 1. januar er solgt til erhvervsmanden Ib Meldgaard Møller. Ejerskiftet har længe været under forberedelse, og igennem 2011 har Ib Meldgaard Møller i overgangsfasen fungeret som Djumas logistikchef.

Den ny ejer, Ib Meldgaard Møller, er 43 år og har i mange år arbejdet med ledelse og produktionsstyring inden for high-tec flyindustri. Det er således en erfaren ny ejer, der tager over: Et stort netværk og med international baggrund, men solidt funderet i Østjylland.

Ingen store omvæltninger
Fremtiden for Djuma Industri vil ikke være præget af omvæltninger, men ejerskiftet vil selvfølgelig sætte sit præg på fremtiden, med moderniseringer og nye tiltag i virksomhedens processer.

- Jeg forventer at Djuma Industri fortsætter sine mange aktiviteter. Vi har dygtige medarbejdere og stor ekspertise. Dette aktiv skal vi nu bruge i virksomhedens fremadrettede udvikling på forretningsområdet inden for international overfladebehandling, fortæller Ib Meldgaard Møller.

- Samtidig glæder jeg mig til et liv som selvstændig og til samarbejdet med ansatte, kunder og samarbejdspartnere, tilføjer han.

Ny montagehal under opførelse
Som et af de første nye tiltag er opførelsen af en helt ny montage- og kranhal på 1.400 kvadratmeter, der giver Djuma Industri mulighed for at håndtere stålemner op til 50 tons. Hallen indvies til marts.

I dag er Djuma Industri en travl og velfungerende virksomhed, der som hovedaktivitet er leverandør til vindmølleindustriens producenter og underleverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126