23948sdkhjf

Expedit sikrer sig stor ordre i Sverige

Expedits svenske datterselskab, Expedit AB, har indgået en flerårig rammeaftale om levering af frugt- og grøntafdelinger til ICA Supermarket.
I hård konkurrence med en række svenske butiksindretningsvirksomheder har Expedit vundet en betydelig kontrakt med det svenske detailhandelsforetagende, ICA.

Kontrakten omfatter levering af et fuldstændigt frugt- og grøntkoncept til ICA Supermarket og har et potentiale på ca. 400 butikker, svarende til et tocifret millionbeløb.

En aftale med stor betydning
- Aftalen med ICA får stor betydning for Expedit. Den er med til at give os et solidt fodfæste som en kompetent og innovativ leverandør inden for dagligvarebranchen i Sverige samtidig med, at vi styrker samarbejdet med en god kunde, vurderer Bo Holmlind, direktør i Expedit AB.

Frugt- og grøntkonceptet er udviklet af Expedit på baggrund af et oplæg fra ICA's egne arkitekter. Konceptet er 100 % kundespecifikt og ligger i forlængelse af ICA's fokus på, at butikkernes sortiment og indretning skal være indbydende og inspirerende, så kunderne får lyst til at købe, lave og spise god mad.

For Expedit er det ikke nyt at levere frugt- og grøntafdelinger til ICA, men denne gang er volumen meget større:

- Vi har tidligere leveret et næsten tilsvarende koncept til ICA Kvantum, men med den nye aftale stiger mængden betydeligt, da ICA Supermarket som den største af ICA's butiksprofiler, har langt flere butikker i Sverige, siger Bo Holmlind.

Expedit med hovedsæde i Hadsten nord for Århus er blandt Nordens største leverandører af butiksindretning til detailhandlen. Koncernen har selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Expedit tilbyder indretningsløsninger med alt indbefattet og tager ansvaret for hele processen – fra koncept, design, projektledelse og konstruktion til produktion, logistik og montering samt eftersalgsservice.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079