23948sdkhjf

Vestas-underleverandører er fortrøstningsfulde

Danske underleverandører er klar til at overtage de opgaver, som vindmølleproducenten nu skærer ned på.
Et led i torsdagens afskedigelser hos Vestas er, at vindmølleproducenten i fremtiden vil kigge mere på outsourcing af produktion. Det åbner store muligheder for danske underleverandører, mener direktør i Vindmølleindustrien, Jan Hylleberg.

- Der er stort potentiale for konkurrencedygtige danske virksomheder, når Vestas vil lægge mere ud. Netop danske leverandører til vindmølleindustrien er i vidt omfang fundet sammen om at levere systemløsninger i stedet for enkelt-komponenter. Det gør dem også mindre følsomme overfor de høje danske omkostninger,
siger han til Børsen.

Avisen har talt med flere af Vestas’ underleverandører, og de føler sig godt rustet til at tage konkurrencen op og melder sig klar til at overtage opgaver fra Vestas.

Administrerende direktør hos AH Industries, Steffen Jespersen, forklarer, at mange underleverandører er villige til at investere i partnerskaber med vindmølleproducenterne, og administrerende direktør hos AVN Energy, Tom Weiling, erklærer, at også den midtjyske virksomhed er klar til at øge leverancerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282