23948sdkhjf

Dantherm køber op i Tyskland

Dantherm går dybere ind i markedet for svømmepøle. Det sker ved opkøbet af tyske SET Energietechnik GmbH. Købet er sket med virkning fra 31. juli, skriver Skive-virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Købet af SET udbygger vores portefølje af produkter til forretningsområdet indenfor swimming pools og udbygger vores position som en af de markedsledende i denne industri. Tyskland er et vigtigt marked for os, og vi ser med købet af SET store muligheder for en styrket markedstilstedeværelse i Tyskland og et større produkttilbud til eksisterende og nye kunder i Europa, siger CEO Bjarke Brøns, Dantherm Group.

SET har hovedsæde i Hemmingen tæt ved Stuttgart og er en førende producent af produkter til opvarmning og affugtning af professionelle og private swimming pools primært i Tyskland og Schweiz.

Virksomheden har mere end 30 års erfaring og ca. 25 medarbejdere inden for salg, udvikling og produktion.

Købet af SET er endnu et delmål i Dantherms vækststrategi, som følger efter opkøbene af Calorex Heat Pumps Ltd. i Storbritannien, Schönmann AG i Schweiz, Master Climate Solutions Group (MCS) i Italien, Polen, Rusland, Spanien og Kina, Water Surveillance i Danmark, Aerial i Tyskland, Sovelor i Frankrig, Futurclima i Italien og Termigo i Spanien.

Om SET

SET, med hovedsæde i Hemmingen (Stuttgart), Tyskland, er en førende leverandør af affugtere og varmepumper til professionelle og private swimming pools i primært Tyskland og Schweiz.

Om Dantherm Group

Dantherm blev grundlagt i 1958 og er en ledende europæisk leverandør af mobile og stationære produkter og klimaløsninger til en række industrier inden for varme, tørring, køling og ventilation. Dantherm har datterselskaber i Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Rusland, Kina og Frankrig. I 2016 blev Dantherm Gruppen købt af Procuritas Capital Investors V LP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092