23948sdkhjf

Djuma Industri udvider

På Djursland har Djuma Industri taget første spadestik til en stor udvidelse af virksomheden ved Attrup i Ryomgård.
Et nyt byggeprojekt på 1.400 kvadratmeter vil øge Djuma Industris kapacitet væsentligt.

- Vi bygger en helt ny hal til klargøring af store emner, fortæller direktør Benny Behrens fra Djuma Industri.

Klar i februar 2012
Firmaet beskæftiger sig med overfladebehandling af stål og metal – lige fra sandblæsning og industrimaling til lakering og metallisering. Denne ekspertise har de senere år tilført Djuma Industri stadig flere opgaver for vindmølleindustriens sværvægtere.

- Nu er vi gået i gang med at bygge en 1.400 kvadratmeter stor hal til klargøring. Vi har travlt, og samtidig oplever vi, at de emner vi bearbejder bliver stadig større. Det stiller nye og avancerede krav til vores interne logistik og vores håndtering af opgaverne, fortæller Benny Behrens.

Efter at en lang række miljøgodkendelser er faldet på plads i samarbejde med Syddjurs kommune, er der givet grønt lys for byggeriet. Udgravningerne gik i gang i denne uge og den nye fabrikshal forventes at stå klar til brug i februar 2012.

Flere opgaver og flere ansatte
Hallen bliver udstyret med kran og porte dimensioneret til håndtering af de store og tonstunge ståldele, som vindmølleindustrien sender til forarbejdning hos Djuma Industri.

- Vi forventer at investere tæt på 5,5 mio. kr. i udvidelsen, som vil give os nye og bedre muligheder i fremtiden, fortæller Benny Behrens.

Byggeriet hænger sammen med firmaets aktiviteter. Ordrebøgerne viser en jævn og stabil tilgang, og Djuma Industri beskæftiger i dag 55 medarbejdere, som arbejder i toholdsskift på virksomheden i Attrup.

- På længere sigt vil udvidelsen betyde flere opgaver og forhåbentligt ansættelse af endnu flere medarbejdere, siger Benny Behrens.

Siden starten i 1969 er Djuma Industri vokset år for år. Sidste år omsatte virksomheden for mere end 46 mio. kr. – en omsætning som virksomheden forventer at stige de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094