23948sdkhjf

Rekordregnskab varmer hos Masentia

Regnskab for 2019 viser rekordgode tal for maskinhandleren Masentia med base i Odense.

- Det meste lykkedes for os i 2019, og der var faktisk ikke noget, der trak ned i tallene. Vi er meget stolte af det regnskab, siger Flemming Hjort om regnskab 2019, der bød på en bundlinje før skat på 15,7 mio. kr. og en stigende bruttofortjeneste.

- Vi havde en virkelig fin restordrebeholdning, da vi gik ind i 2019, og vi oplevede løbende en fin ordreindgang i løbet af året, så det var meget positivt, siger Flemming Hjort.

Restordebeholdningen fra 2019 lever Masentia af her i det første halvår 2020.

- De tre første måneder i år var egentlig okay, selvom de ikke nåede 2019-niveau. Vi havde en ordreindgang første kvartal 2020 på 30 mio. kr, og vi stod i kvartalet for cirka 26 procent af markedet på bearbejdningsmaskiner. Det er vi godt tilfredse med, men derefter er der blevet længere mellem snapsene, siger Flemming Hjort med henvisning til, at industrien lige nu holder igen med investeringerne.

For Flemming Hjort er en smule bekymret, når han kigger på tallene for indeværende år, hvor stort set hele samfundet er præget af den aktuelle corona-krise. Det rammer både i Danmark og Sverige, hvor Masentia har et datterselskab.

De fremtidsudsigter kan du læse meget mere om i Jern & Maskinindustriens interview med Masentia-direktøren.

Det interview finder du her: KRÆVER ABONNEMENT

Masentia-direktør krydser fingre for "V" krise

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141