23948sdkhjf

Initiativpris til Stærmose Industry

Oddervirksomheden Stærmose Industry A/S modtog DI Horsens' Initiativpris 2011.
Mandag eftermiddag modtog virksomheden Stærmose Industry i Odder en initiativpris fra Dansk Industri Horsens-region, der dækker kommunerne Horsens, Hedensted, Samsø og Odder.

Prisen uddeles hvert år til en lille eller mellemstor virksomhed med initiativ, vækst og virkelyst.

Udvikling & investeringer i højsædet
- I har udviklet jer til en internationalt anerkendt underleverandør af termiske isoleringskabinetter til køle- og varmevekslere med en 50% stigning i omsætningen det seneste år, sagde DI Horsens' formand Ole Simonsen.

- I har investeret i nyeste laserskæringsudstyr og metoder, der kan udvikle samarbejdet med kunderne. Naboejendommen er blevet købt og I har næsten tredoblet produktionsarealet.

- 50% af omsætningen eksporteres til udlandet. En eksportsælger er ansat for at kunne servicere de udenlandske kunder og for at udbygge markedsmulighederne. I er inde i en god udvikling på alle fronter også ledelsesmæssigt, lød begrundelserne fra Ole Simonsen.

Glæde over udviklingen i byen
Borgmester Elvin J. Hansen udtrykte på kommunens vegne glæde over, at der fortsat et industriarbejdspladser i byen.

- Udviklingen går jo ellers i retning af, at arbejdspladser flytter til andre dele af verden, hvor arbejdskraften er billigere end herhjemme.

- Det er en fornøjelse at høre om en virksomhed, der klarer sig godt i krisetider. I var modige og tog et initiativ, der har skabt nye arbejdspladser og I har bidraget til den gode vækst, som vi oplever her i Odderområdet, sagde Elvin J Hansen.

Borgmesteren roste også andre lokale virksomheder for deres samarbejde med den prisvindende virksomhed:

- Jeg er stolt af, at lokale virksomheder på denne måde har kunnet hjælpe hinanden til udvikling og vækst, og jeg håber, at dette samarbejde vil fortsætte i de kommende år, lød det i borgmesterens lykønskningstale.

Om Stærmose Industry
Stærmose Industry A/S blev startet af direktør Jesper Stærmose som en énmandsvirksomhed på Fyn i 1979. Senere flyttede virksomheden til Odder, hvor produktionen blev indrettet på at fremstille isoleringskapper til varmevekslere.

For tre år siden udviklede virksomheden i samarbejde med andre lokale virksomheder en helt ny produktion af laserudskårne stålplader og bearbejdede tyndplade- profiler, kassetter og kabinetter m.m.

Virksomheden beskæftiger 18-20 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109