23948sdkhjf

Boost i omsætningen hos kørestolsproducent

Kørestolsproducenten Wolturnus A/S øger antallet af ansatte, vokser på eksportmarkedet og øger omsætningen.
Medejer af Wolturnus Per Bisgaard kan fremvise et årsregnskab for 2010/2011 med en stigning i omsætningen på 32 procent, skriver Nordjyske.dk.

Omsætningsfremgangen skyldes ifølge medejer og direktør Peter Libak den samarbejdsaftale, man indgik med tyske Otto Bock for to år siden.

Samarbejde fremmer salget
Samarbejdet med Otto Bock drejer sig om salg og marketing af hinandens produkter.

- Tidligere benyttede vi eksempelvis to sælgere på det tyske marked, men har nu adgang til 21, fortæller Peter Libak til avisen.

Otto Bock er verdens tredjestørste producent af kørestole og specialiserer sig i mellemklasse-modeller til hverdagsbrug.

Skræddersyede kørestole i ni lande
Wolturnus leverer i dag high-end kørestole til brugere i ni lande. Ud over Danmark gælder det Tyskland, Holland, Finland, Norge, Østrig, New Zealand, Belgien, Luxembourg og Tjekkiet.

Successen hos Wolturnus findes i de skræddersyede unikke modeller tilpasset lige netop den enkelte brugers behov.

- Jeg er ikke bekendt med, at andre på del globale marked kan matche os på det punkt, siger Per Bisgaard.

Showroom og flere ansatte
I løbet af de seneste år har Wolturnus øget medarbejderstaben fra 20 til 30 og har netop flyttet administrationen i nye lokaler, hvor man også har åbnet et særligt showroom med egne kørestole og stole fra Otto Bock.

Virksomheden bevarer produktionen i landsbyen Bislev ved Nibe.

Fremtiden som producent af ypperste materiel
Peter Libak understreger, at man i fremtiden agter at bevare sin status som producent af ypperste materiel. Samtidig står der vækst på programmet.

- Jeg er overbevist om, at vi vækster yderligere de kommende år og regner med at ansætte i hvert fald seks flere samlet set i 2012 og 2013.

Ifølge direktøren fører Wolturnus seriøse forhandlinger med mulige kunder i Rusland, Kroatien, Tyrkiet, England og Italien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11