23948sdkhjf

Mekanord udvider forretningen i Danmark

Mekanord med base i Frederikshavn supplerer nu sin produktion af marinegear med vedligehold, service, renovering og opgradering.
På fabrikken i Frederikshavn har Mekanord i mere end en 30 år udviklet og produceret marinegear i effektstørrelsen 150 kW til 8000 kW. Nu er tiden inde til at udvide forretningen, skriver Kanal Frederikshavn.

I fremtiden vil Mekanord i Danmark tilbyde vedligehold, service, renovering og opgradering af alle typer og fabrikater af marinegear og gearsystemer generelt.

- Mekanord kan bidrage med blandt andet teknisk assistance, fremstilling og levering af reservedele samt generel reparation og vedligeholdelse. Vores kompetente og fleksible rejsemontører er klar til at tage fat i hele verden og selvfølgelig også lokalt i Danmark, hvor vi ser et stort potentiale, udtaler direktør Søren Klyvø.

Godt rustet til nyt område
Virksomheden har i løbet af de senere år opbygget en omfattende serviceafdeling og står derfor godt rustet til denne nye opgave med servicering af ikke blot egne marinegear, men også andre gearfabrikater.

- Vi har som geardesigner og -producent om nogen forudsætningerne for at levere kunden den bedste og mest effektive gearservice på markedet, understreger Søren Klyvø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125