23948sdkhjf

HI 2011: Opsvinget har bidt sig fast hos KS Gruppen

Den nordjyske leverandør af produkter til intern transport har travlt. På førstedagen af HI var stemningen også helt i top på virksomhedens stand.
Selv om direktør Claus Svensk Jessen ikke er helt tilfreds med KS Gruppens placering i hjørnet af hal C, havde han alligevel grund til smil tirsdag eftermiddag.

- Der har været gang i den – specielt i formiddag, konstaterede han.

Masser af interesserede kunder
Aalborg-virksomheden har da også taget masser af nye produkter med til Herning, og måske er det derfor, at kunderne har vist god interesse for KS Gruppens stand trods placeringen lidt væk fra Alfarvej.

- Vi har koncentreret os om at tage nyheder med i stedet for at tage de ting med, folk kender. Vi præsenterer blandt andet nyt på hjulfronten, hvor vi har møbel- og designhjul, samt sværlast-hjul, men også vores nye alu-vognserie. Det skal blandt andet sikre, at vi kommer i kontakt med kunder inden for inter-logistik, hvor vi har ekspertise og knowhow til at løse opgaverne, siger Claus Svensk Jessen.

- Der har allerede været interesserede kunder på alle de nye områder, og hvis det fortsætter, skal vi nok få nogle hits inden for de forskellige områder, tilføjer han.

Travlhed efter sommerferien
Generelt kan han melde om et par gode måneder for virksomheden, og den positive stemning har han taget med på messen i Herning.

- Vi har haft travlt siden sommerferien og landet nogle af de store projekter, vi har gået og arbejdet på, fortæller han og tilføjer, at det samme synes at gøre sig gældende andre steder i branchen:

- Generelt er der positiv stemning. Jeg har talt med en del kolleger, og man kan mærke, at der er nogle projekter i gang. Det er alfa og omega, at den positive stemning bliver ved med at være der, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094