23948sdkhjf

Siemens flytter afdeling fra Danmark til Tyskland

Danmarks udfordres som Siemens’ centrum for vindkraft, når Siemens flytter sit hovedsæde for vindkraft til Tyskland.
Siemens har i forbindelse med en omlægning af sine interne divisioner valgt at samle alle overordnede beslutninger vedrørende vindkraft i Hamborg. Det afføder stor uvished i Siemens Wind Power i Danmark, hvorfra virksomheden i dag styrer sine vindaktiviteter, skriver dagbladet Børsen.

- Topchefen for Siemens Wind Power, Jens Peter Saul, sidder i dag i Danmark, men hvor han og resten af topledelsen i Siemens Wind Power skal placeres efter omrokeringen, er endnu uvist. Vi ved endnu ikke, om der sker ændringer her. Det afgøres i september, siger pressechef i Siemens Danmark, Rasmus Windfeld til avisen.

Flytningen kan udløse ændringer i topledelsen for Siemens’ vindaktiviteter, men hvorledes det nærmere kommer til at udspille sig, vil Rasmus Windfeld ikke nærmere ind på.

Ingen ændring i dansk milliard-satsning
Ifølge Børsen betyder flytningen af topledelsen fra Danmark udflytning af en række jobfunktioner, men samtidig erfarer avisen, at aktiviteter inden for forskning, udvikling og selve produktionen fortsat vil foregå i Danmark.

Rasmus Windfeld understreger, at der ikke i forbindelse med flytningen lægges op til at ændre Siemens’ satsning i Danmark på 1 mia. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093