23948sdkhjf

Robotmesse udvides med automationsdag

Egatec har de seneste par år holdt en årlig automationsdag, men det kommer ikke til at ske i år.

I stedet slår man sig sammen med de to robotmesser; Robotbrag og Dira Business, som finder sted den 14. november i Forskerparken i Odense. Det skriver Dira på sin hjemmeside.

- Egatec Automationsdag har været en kæmpe succes, men vi ser et behov for at tage det skridtet videre, og det gør vi ved at overføre det til Robotbrag, så vi får én stor, samlet robotdag i Odense, siger direktør hos Egatec, Mads Nychel på hjemmesiden.

Egatec har haft cirka 40 udstillere og godt 500 deltagere på sin automationsdag. Sidste år deltog sil sammenligning godt 800 personer til Robotbrag, mens den tilhørende Dira Business havde 40 udstillende virksomheder.

Netværkskoordinator i Dira, Kathrine Viskum Rasmussen, er sikker på, at tilføjelsen af nye udstillere kun vil gøre Dira Business og Robotbrag endnu bedre og større.

- Jeg er overbevist om, at det vil bidrage til at skabe flere synergier og give deltagerne et endnu skarpere syn på, hvilke muligheder der ligger i de forskellige afkroge af robot-og automationsteknologi, siger hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093