23948sdkhjf

Formen finpudses før VM i Skills

I januar 2018 blev Casper Rasmussen kåret til Danmarks bedste industritekniker ved DM i Skills i Herning. Efterfølgende er han blevet udtaget til WorldSkills, der løber af stablen i den russiske by Kazan fra den 22. august.

Derfor har Casper Rasmussen ligget i intensiv træningslejr de seneste måneder. Til daglig er han i lære hos KVM Industrimaskiner, men det meste af træningen foregår hos Learnmark i Horsens. Det skriver TV2 Østjylland.

- Da Casper havde vundet DM, blev han spurgt, om han ville med til verdensmesterskaberne. Det sagde han ja til, og så troede alle, at han skulle med i fræse-konkurrencen, for det er kun fræsemaskiner, de har hjemme ved KVM. Men da vi spurgte ham lidt ind til det, sagde han, at han ikke gad at fræse, han ville hellere dreje. Så det er lidt sjovt, at han kommer fra en virksomhed uden drejebænke, men at han gerne vil deltage i verdensmesterskaberne inden for drejning, siger Henrik Nielsen, der er faglærer på Learnmark Horsens, til TV2 Østjylland.

For Casper Rasmussen er håbet at komme i top 10 til WorldSkills og få en såkaldt Medallion of Excellence, som gives til deltagere med en høj score i konkurrencen.

Originalartikel: https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/casper-skal-til-vm-i-en-uvant-disciplin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078