23948sdkhjf

Brimas køber østjysk underleverandør

Brimas har per 1. juli købt maskinfabrikken Svend Hansen & Søn. Det oplyser Brimas i en pressemeddelelse.

Svend Hansen & Søn er 70 år gammel og blev grundlagt af Svend Hansen i Smedegade i Horsens. Forretningsgrundlaget var dengang cykelsmed, men aktiviteterne blev udvidet og har gennem årene omfattet produktion af skoleinventar, værktøjsfremstilling, specialmaskiner og underleverandørarbejde som maskinfabrikfabrik i form af fræse- og drejearbejde.

Medejer og tredje generation af Svend Hansen & Søn, Morten Vilmund Hansen, udtaler:

- Min kompagnon Kim og jeg har igennem længere tid været i dialog med Brimas omkring mulighederne for at stige på ”Brimas-toget”, og vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at lande en aftale. Vi har haft et tæt samarbejde med Brimas i mange år og deler de samme værdier omkring ordentlighed og overholdelse af aftaler, så vi glæder os.

Medejer Kim Due Jacobsen supplerer:

- Det bliver spændende at blive en del af en større virksomhed. Der stilles større og større krav til kvalitetsstyring, dokumentation og sporbarhed med videre. Det er svært som mindre virksomhed at opfylde alle de krav, der skal til som underleverandør, men det har Brimas ret godt styr på. Jeg glæder mig til at kunne rette fokus på fremstilling på vores CNC fræse- og drejemaskiner.

Administrerende direktør for Brimas, Thomas Iversen, udtaler:

- Vi har i flere år kigget efter en mulighed for at tilkøbe kompetencer og maskineri indenfor den spåntagende bearbejdning. En række af vore større kunder har længe opfordret os til at gå ind i branchen for spåntagende bearbejdning, en opfordring der stille og roligt har nærmet sig et krav, så der var to muligheder. Den ene var opkøb, den anden var at starte fra bunden.

- Heldigvis bød den her mulighed sig, så vi allerede fra i dag, den 01/07 2019, kan tilbyde CNC-fræsning og CNC-drejning. Det er vi rigtig glade for, specielt fordi vi med Kim og Morten har fået to dygtige gutter, der kan være med til at udvikle et nyt forretningsben hos Brimas, samt det at de begge har et indgående kendskab til Brimas’ værdier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078