23948sdkhjf

Nyt navn: Vi kan mere end autoværn

Dansk Autoværn A/S har den 1. april skiftet navn til DAV Nordic A/S.

DAV Nordic har tre forretningsområde trafiksikkerhed, støjdæmpning og stål til byggeriet, hvorfor navneskiftet i høj grad er en kundebåren beslutning.

- Vi har et stykke tid overvejet vores navn, som oprindelig blev valgt, fordi vi opfandt autoværnet tilbage i 30’erne. Mange tror, vi kun sælger autoværn, og med tre store forretningsområder, er det langt fra sandheden i dag. Det er således en kundebåren beslutning - vi ønsker et navn som ikke kun signalerer autoværn. DAV Nordic er også navnet på vores svenske afdeling, og det har hele tiden været vores langsigtede plan, at vi skulle hedde det samme, siger adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen.

Det nye navn gør det også muligt at putte flere forretningsområder under samme hat.

- Vi er markedsleder på både støjdæmpning og trafiksikkerhed i dag og støjdæmpning er faktisk vores største forretningsområde. I 2018 tog vi et nyt forretningsområde ind – stål til byggeriet – og leverer i dag en række stålløsninger til byggeriet og udnytter dermed vores solide kendskab til stål og stålkonstruktioner. Opstår der nye forretningsmuligheder er vi parate til at agere på markedets behov, siger Ulrik Toft Marcussen.

Det største regnskab
DAV Nordic imødeser i 2019 det største regnskab i virksomhedens 90-årige historie.

Der har for alvor været ordretilgang og medarbejderstaben er øget både inden for tekniske kompetencer og projektledelse.

- Og det ser ikke ud til at stoppe her. Med de mange store infrastrukturprojekter, der igangsættes i Danmark herunder motorvejsudbygninger, Hærvejsmotorvejen, Femern forbindelsen plus det stigende behov for støjdæmpning af vejene og jernbanenettet, er der masser af opgaver for DAV Nordic. Dertil kommer det nye forretningsområde inden for byggeri, skriver selskabet i en meddelelse.

Travlheden afspejler sig også fysisk. DAV Nordi opfører i øjeblikket en tilbygning til hovedkontoret i Silkeborg på 530 kvadratmeter, som forventes at stå klar til årsskiftet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078