23948sdkhjf

Det sker: Offshore-center gentager vindmølle-dating

Hundreder af interessenter fra vindmølleindustrien ventes at deltage i Offshore Wind International Business2Business Event 2011.
På OWIB 2010 blev der afholdt 640 møder, hvilket resulterede i 2,200 kontakter. I år forventer arrangørerne, Offshore Center Danmark, en yderligere vækst.

OWIB er en årlig netværksbegivenhed målrettet opbygning af kontakter og kontrakter i offshore vindmøllebranchen. Arrangementet er et alternativ til traditionelle konferencer og udstillinger, hvor de rette personer ofte kan være svære at møde. På OWIB har hver deltager mulighed for at for-reservere op til 17 møder med de tilmeldte virksomheder. Hvert møde varer 15 minutter.

Deltagerne omfatter virksomheder fra alle niveauer i forsyningskæden. Arrangementet er internationalt med hoveddeltagelse fra danske, tyske og britiske virksomheder.

Ambitionen med OWIB er at skabe en anerkendt international event med afsæt i Danmark. Dette skal være med til at sætte Danmark på landkortet som en førende offshore vindnation, og ikke mindst skal det være med til at tilbyde de danske virksomheder nemme muligheder for at opnå personlig kontakt til det internationale marked.

Arrangementet finder sted i Musikhuset i Esbjerg onsdag den 9. november. Tilmelding og yderligere info på http://www.owib.dk

Nøgletal fra OWIB 2010:
640 for-reserverede B2B møder.
1.620 nye kontakter etableret.
550 genskabte kontakter.
95 % betegnede OWIB 2010 som enten god eller fremragende.
80 % svarede ja, og 17 % svarede måske til, at de ville komme igen i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078