23948sdkhjf

Envotherm lander tocifret millionordre

Skal levere vandrensningsløsning til ny kunde i Polen

Envotherm har landet en ordre til et tocifret millionbeløb fra en ny polsk kunde.

- Det er et inddampningsindlæg – vi skal lave den samlede vandløsning for det her firma, som skal rense deres industrispildevand, fortæller administrerende direktør Vibeke Svendsen.

Hun kan endnu ikke afsløre identiteten på den polske kunde, men kun at der er tale om en stor virksomhed.

Ordren er dog kommet lidt ad bagvejen, fortæller Vibeke Svendsen. Den udspringer nemlig af virksomhedens deltagelse på Hannover Messen i 2016.

- Vi mødte VW på messen i 2016, og de syntes, det var en interessant løsning, vi havde, og vi har efterfølgende kørt test nede hos dem. Men de lavede senere et investeringsstop, men anbefalede os i stedet til den her kunde, forklarer hun.

- Vi kom egentlig lidt slukørede hjem nede fra messen, fordi vi kun havde fået den her ene testordre, men at det så resulterer i sådan en stor ordre her to år senere, det er jo bare dejligt, fortsætter Vibeke Svendsen.

Envotherm har udover den seneste ordre i Polen, og hjemmemarkedet Danmark, også leveret anlæg til Tyskland, Storbritannien og USA.

- Vi mærker en stadig større interesse fra industrikunder, som ønsker at behandle deres processpildevand ”in house”. Virksomhederne bliver mindre afhængige af adgangen til vand fra lokale vandværker, når de kan rense og genbruge eget procesvand igen og igen. Samtidig opfylder de FN´s verdensmål om at optimere brugen af klodens ressourcer, forklarer Vibeke Svendsen.

For den polske kunde har det også en væsentlig faktor, at Envotherms anlæg er med integreret Internet of Things-teknologi, så en ingeniør hos Envotherm i Vojens hele tiden kan sidde og følge driften.

- Ofte er vi kun hos kunden en gang om året til det årlige serviceeftersyn, resten klarer vi online, udtaler Vibeke Svendsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078