23948sdkhjf

Trecifrede millionordrer til Aalborg Engineering

Aalborg Engineering er blevet Siemens’ primære leverandør af kedelanlæg i Europa.
Kendskabet til Aalborg Engineerings kedelanlæg vokser rundt om i Europa. Det samme gør ordrerne. De flyder i en lind strøm til virksomheden.

I de første seks uger af andet kvartal er der underskrevet kontrakter for et trecifret millionbeløb på to projekter i henholdsvis Hviderusland og Tyrkiet. Væksten ser ud til at holde i de kommende år, og det betyder yderligere ansættelser.

Hurtigere ordre end ventet
- Vi har hele tiden fokus på vores organisation, så vi har såvel kompetencer som kapacitet til at overholde vores indgåede kontrakter og styre væksten. Vi er i den gunstige situation, at vores positive forretningsudvikling har fået kolleger fra den virksomhed, Aalborg Engineering er udsprunget fra, til at søge ansættelse hos os. Det muliggør en hurtigere indslusning, siger salgsdirektør Bent Have Johnsen.

Væksten har betydet, at der er foretaget flere ændringer i organisationen, som indenfor de sidste år er vokset med en snes medarbejdere, hvoraf den overvejende del er ingeniører. Og flere er på vej.

- I forlængelse af en ordre fra Siemens i efteråret 2010 har vi indgået aftale om levering af et identisk anlæg til el og procesdamp til deres kunde i Hviderusland. Vi havde ved designet af det første anlæg muliggjort en fordobling af kapaciteten, men havde en forventning om først at skulle levere et tilsvarende anlæg om to-tre år, oplyser Bent Have Johnsen.

Som en del af virksomhedens strategi har man arbejdet på at blive Siemens foretrukne leverandør i Europa af kedelanlæg som skal kobles på deres gasturbiner. Det er nu lykkedes.

Ny ordre fra Tyrkiet
Det er også kendskabet til Aalborg Engineering, der ligger til grund for den anden af de seneste ordrer. Den kommer fra Tyrkiet, som Aalborg-virksomheden efterhånden betragter som sit hjemmemarked, idet det er her, man har installeret langt flest anlæg i Europa.

Det er en ny kunde, AGE Denizli Dogalgaz Elektrik Üretim A.S., som skal have bygget deres første gasturbinebaserede kraftvarmeværk, der skal producere el.

- Der var fem-seks virksomheder med i opløbet, men vi vandt endnu en gang på grund af vores høje virkningsgrad samt fleksibilitet i driftsforholdene. Kunden ønskede således et anlæg, der skulle kunne producere el, når prisen er højest mulig. Og det kunne vi opfylde, siger Bent Have Johnsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093