23948sdkhjf

Jysk succes på tysk brugt-messe

KN Machines var i forrige uge med på den tyske Usetec-messe. Det blev en stor succes for Silkeborg-virksomheden.
- Så kom vi hjem fra Usetec i Köln med ordrer og flere tilbud, der skal laves. Interessen var stor fra første dag, og der er også lavet aftaler med kunder om besigtigelse af maskiner. Messen var en succes for os, vi er blevet eksponeret i en grad, vi ikke havde forestillet os, fortæller Karsten Møller Nielsen fra KN Machines, der også på messen fik lavet aftaler med andre forhandlere om samarbejde.

Han melder generelt om stor efterspørgsel på nyere brugte maskiner, og efter de seneste års nedgang er der netop kommet mange nyere brugte maskiner på markedet, og det har gjort det muligt for mange kunder at komme til en brugt maskine til rimelige penge.

Med igen næste år
- Messen var præget af mange kulturer, der gjorde det meget spændende. Med ægyptere handler man som i gamle dage med håndslag, og dem der ikke kan internationale sprog, der må man tegne og bruge armbevægelser, siger Karsten Møller Nielsen, og fortsætter:

- Interessen var stor for maskiner med en form for automation. Man mærker klart, at lande uden for Europa er begyndt at fokusere på at spare på håndtering. Tiden hvor vi kunne sælge vores gamle maskiner til underudviklede lande er ved at være ovre. Den vestlige indflydelse, med firmaer der flytter ud, har påvirket i positiv retning til bedre arbejdsvilkår i mange lande.

Han mener samtidig, at de besøgende på messen var meget målrettede. Nogle havde oplysninger med, der specifikt beskrev, hvad de ledte efter.

Også danske firmaer besøgte messen, og selv om KN Machines handler på det internationale marked, er det stadig danske kunder, der er vigtigst for virksomheden. Det er nemlig her, man finder inspirationen og mange af de maskiner, man sælger videre.

- Vi har besluttet at deltage i Asiens største messe for brugte maskiner i Mumbai, Indien 14.-16. oktober, fordi der er et marked for velholdte brugte maskiner, ligesom vi også deltager på Usetec i Köln igen næste år, slutter Karsten Møller Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094