23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny marketingchef hos Palcut

Holstebro-virksomheden, der er specialist i løsninger til automatisk palletering, har ansat Anitta Falsig Laurberg som interim marketingchef.

Hun får ansvaret for Palcuts digitale og sociale markedsføring, nationalt og internationalt, rettet mod forhandlere og kunder på det industrielle marked i Europa og Asien. Samtidig skal hun støtte forhandlerne i at udbygge den lokale markedsføring rettet mod blandt andet føde- og drikkevareindustrien, og hun får ansvaret for virksomhedens udstillingsaktiviteter.

Anitta Laurberg kommer fra en stilling som brandmanager hos Onecollection i Ringkøbing, hvor hun har arbejdet med grafisk kommunikation og online markedsføring af blandt andet af House of Finn Juhl og virksomhedens øvrige kollektion af møbler.

Hun er 27 år og bachelor i International Kommunikation & Multimedier fra Aarhus Universitet i Herning.

- Vi har ambitiøs målsætning, hvor vi internationalt er i gang med at øge kendskabet til Palcut-brandet, og er i færd med at styrke støtten til vores forhandlere i at skabe lokal og målrettet markedsføring mod blandt andet føde- og drikkevareindustrien. Anittas profil passer perfekt ind i vores eksekveringsplan, siger Rudi Pedersen, administrerende direktør i Palcut.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111