23948sdkhjf

Fanuc Robotics med i LT-Automations netværk

Hjallerup-virksomheden kan føje endnu en robotproducent til sit professionelle automationsnetværk.
LT-Automation rådgiver virksomheder om automatiseringsprocesser og indførelse af robotteknologi. Virksomheden har etableret et professionelt netværk, hvor flere parter kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger.

Virksomhederne i det professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet for at sikre en høj kvalitet. Fanuc Robotics Nordic er nyeste medlem af LT-Automations professionelle netværk.

- Vi er meget stolte af at blive en del af LT–Automations professionelle netværk – vi ser store muligheder i dette samarbejde i fremtiden. Det vil styrke vores position som førende robotleverandør i Skandinavien, siger Dennis Librell, Fanuc Robotics Nordic.

Fanuc Robotics er et japansk selskab og en af verdens største producenter af robotter. De 7.000 ansatte i Fanuc Robotics er med til at udvikle og producere ca. 3.000 robotter om måneden, som anvendes inden for en bred vifte af industrivirksomheder over hele verden.

Et netværk, der bruges aktivt
Hos LT-Automation tror man på vækst og viden gennem netværk og arbejder derfor hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem det professionelle netværk har medlemmerne adgang til stor viden og knowhow inden for automatisering og implementering af robotteknologi til stor glæde for kunderne.

- Ved at have Fanuc Robotics, som er en af verdens største producenter af robotter, i vores netværk, kan vi tilbyde vores kunder, en bred vifte af robotter og rådgivning inden for automatisering med robotteknologi, siger direktør Lasse Thomsen LT-Automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093