23948sdkhjf

Nyt om navne: Tick Cad opruster

Horsens-virksomheden ansætter ny senior specialist.

Ardeshir Najafi er 59 år og er specialist inden for forretningsoptimering baseret på automatisering med 3D-software. I mere end 20 år har han hjulpet virksomheder med at få mere ud af deres software, blandt andet gennem automatisering af forretningsgange.

Per 1. april 2018 er han ansat som application engineer hos Tick Cad i Horsens, der forhandler 3D-software fra Autodesk og rådgiver om brug af komplekse softwareløsninger til produktudvikling og design

- Jeg har arbejdet i branchen i mange år, og jeg kender både produkterne indgående og mange af de kunder, som jeg nu kommer til at møde igen hos Tick Cad, fortæller Ardeshir Najafi.

- Ardeshir Najafi er et sikkert valg og et stort plus for Tick Cad. Han har været med i branchen siden starten og han passer perfekt ind i vores team. Desuden kommer han på det helt rigtige tidspunkt, hvor vi oplever en stor vækst, siger administrerende direktør i Tick Cad, Karina H. de Lichtenberg.

- I den proces har vi brug for medarbejdere, som kender branchen i dybden, og det gør Ardeshir Najafi. Han har arbejdet med området både som selvstændig, som konsulent, og han har en bred viden om både markedet, kunderne og ikke mindst produkterne, siger hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125