23948sdkhjf

Jernstøberi i strid med eks-forhandler

Morsø Aalborg ApS har stævnet Morsø Jernstøberi for 1,8 mio. kr. for manglende produktbetaling. Sagen afgøres i Sø - og Handelsretten i denne uge.

Retten til at bruge varemærket Morsø og et økonomisk mellemværende på 1,8 mio. kr. er sagens kerne i en tvist mellem Morsø Jernstøberi A/S og Morsø Aalborg ApS.

Den tvist skal Sø- og Handelsretten forholde sig til torsdag den 18. januar. Baggrunden er, at jernstøberiet opsagde sin forhandleraftale med Aalborg-forhandleren med adresse på Stenbukken i Aalborg i efteråret 2016 og med virkning fra udgangen af samme år. Det fortæller Sophus Bøgeskov Christensen, advokat for Morsø Jernstøberi.

De nærmere omstændigheder for det opsagte samarbejde ønsker han ikke at komme nærmere ind på, men han lader forstå, at man fra Morsø Jernstøberis side har kigget på både forretningsdrift og økonomi hos Morsø Aalborg ApS.

- Sagen har været prøvet ved Fogedretten i Aalborg, hvor Morsø Aalborg ApS havde fremsat et erstatningskrav på 9 mio. kr., men de fik ikke medhold, forklarer Sophus Bøgeskov Christensen.

Morsø Aalborg ApS ankede dommen, der blev afsagt i november 2017, til landsretten - nu med et erstatningskrav på 1,8 mio. kr.

Erstatningskravet dækker blandt andet over manglende betaling fra Morsø Jernstøberi til Aalborg-firmaet. Det fortæller Søren Lauritsen, direktør for Morsø Aalborg ApS.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093