23948sdkhjf

Sjørring Maskinfabrik lander ny entreprenør-kæmpe

Den nordvestjyske producent af skovle har indgået strategisk samarbejde med kendt, japansk producent.

Det er Hitachi Construction Machinery Europe, som nu er blevet en del af kundekartoteket hos Sjørring Maskinfabrik

Forhandlingerne med Hitachi startede allerede i 2016 og er nu faldet på plads med en aftale om, at Sjørring Maskinfabrik bliver leverandør af skovle og hurtigkoblinger til japanernes læssemaskiner i Europa, Mellemøsten og Afrika.

- For os er det et stykke tid siden, vi lavede aftalen, og det kører fint og stiger gradvist, lyder det fra en tydeligt tilfreds CEO, Klaus Kalstrup.

- Jeg regner med, at det kommer til at andrage cirka 4-8 procent over de kommende år, så det er en fin kunde, vi har fået der, fortsætter han.

Hitachi er naturligvis en gigant inden for entreprenørmaskiner, og blandt de absolut førende når det gælder læssemaskiner, men japanerne har naturligvis også andre maskiner i sortimentet, der kunne være interessante for Sjørring Maskinfabrik.

- Det er udelukkende til deres læssemaskiner, vi er valgt til strategisk leverandør. I Europa er de også i toppen inden for gravemaskiner, og der ligger vi også lige nu og har nogle forhandlinger, siger Klaus Kalstrup.

Den nordvestjyske virksomheds suverænt største kunde er svenske Volvo, og Hitachi er en fin kunde at få med på generaliebladet – og flere kan være på vej.

- Jeg forventer faktisk, at vi om en måned eller to kan løfte sløret for endnu en ny OEM-aftale, afslører Klaus Kalstrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094