23948sdkhjf

Milliontyveri: Tyve kan have haft kendskab til fabrikken

Der er gået målrettet til værks hos Sjørring Maskinfabrik.

Søndag morgen lykkedes det to endnu ukendte mænd at stjæle værdier fra Sjørring Maskinfabrik til måske mere end en million kroner.

Ifølge Thisted Politi blev en dør til produktionshallerne brudt op, og tyvene kørte derefter rundt på en truck med en palle og samlede svejsehjelme, el-værktøj og såkaldte platter til bearbejdning af metal i blandt andet drejebænke og fræsere.

- Platter er ret så kostbare, siger produktionschef Carsten Jensen, der vurderer, at der her er stjålet for et sted mellem 200 og 300.000 kroner.

Han er overbevist om, at tyvene har haft et meget godt kendskab til fabrikken, da de er gået meget målrettet efter platterne, elværkstøj og luftværktøj og så svejsehjelme, som er en type, som koster omkring 10.000 kroner.

Tyveriet af de mange ting er også sket inden for forholdsvis kort tid søndag morgen

Der er kommet et signalement frem om mændene, som beskrives som mellem 20 og 40 år, ifør hvide hættetrøjer, cowboybukser samt hvide kondisko.

Begge var almindelig af bygning, men den ene højere end den anden.

Indbruddet er sket mellem klokken 04.34 og en times tid frem, men først søndag aften blev det konstateret, at der havde været indbrud, hvor det klokken 22.14 søndag aften blev anmeldt til politiet, som gerne hører fra vidner på telefon 114.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094