23948sdkhjf

Uvished om Skykons Lindø-planer

Betalingsstandsningen hos Skykon risikerer at sætte en stopper for virksomheden planer om at producere fundamenter på det fynske værft.
Skykon er en vigtig brik i omdannelsen af Lindø-værftet til nyt center for offshore-energi, og derfor kom gårsdagens betalingsstandsning hos vindmølleunderleverandøren noget ubelejligt for Lindø Industripark.

- Vi ved endnu ikke, hvilke konsekvenser det får for Lindø Industripark. Men det er klart, at det indebærer en risiko for, at Skykon ikke vil producere for os, og det vil være et stort skridt tilbage, udtaler divisionsdirektør for Lindø Industripark, Michael Nymark Hansen, ifølge EPN til Ritzau.

Han er dog ikke i tvivl om potentialet for industriparken og er sikker på, at der en gang i fremtiden vil blive produceret vindmøllefundamenter på det tidligere værft – hvis ikke af Skykon så af en anden producent.

Administrerende direktør hos Skykon, Jens Pedersen, vil ikke frede planerne på Lindø. Han forklarer, at alle koncernens aktiviteter er i fare som følge af betalingsstandsningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159