23948sdkhjf

Danfysik henter direktør hos maskinproducent

Henrik Steen Andersen tiltrådte fredag som ny administrerende direktør for Danfysik.

Henrik Steen Andersen er tidligere administrerende direktør i Poul Johansen Maskiner, en stilling han har varetaget siden 2011. Tidligere har Henrik Steen Andersen haft lederroller inden for medicinal- og medicoindustrien i blandt andet Novozymes og Novo Nordisk. Det skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

- Med valget af Henrik Steen Andersen får Danfysik en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør med en stærk strategisk forståelse og en stærk track record i at levere forretningsresultater både inden for standardiseret og projektbaseret salg. Henrik Steen Andersens erfaringsgrundlag inden for optimering, ledelse og forretningsudvikling er en god platform for Danfysiks kommende rejse, hvor forretningsudvikling og øget vækst skal sikre Danfysiks succes i fremtiden, siger bestyrelsesformand Jørgen Kunter Pedersen, Danfysik. 

Danfysik leverer high performance partikelacceleratorer og relateret udstyr til forskning, sundhedssektoren og industrien globalt.

- Danfysiks succes er baseret på den stærke kombination af vores dedikerede medarbejdere, vores højkvalitetsprodukter og teknologi og den tillid, vi møder fra vores kunder over hele verden, siger Jørgen Kunter Pedersen.

Danfysik er er datterselskab af Teknologisk Institut.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111