23948sdkhjf

Robotgigant får ny agent i Danmark

Holtec Automatic er blevet systemintegrator og dansk agent for robotfabrikanten Comau.
Agenturet på det italienske robotmærke Comau er netop overgået til Holtec Automatic, som dermed udbygger sin vifte af produkter og serviceydelser inden for industriel automation.

– Vi vil kunne dække alle automationsbehov hos danske industrivirksomheder, og agenturet på Comau giver os endnu bedre muligheder for at levere og supportere konkurrencedygtige totalløsninger, siger overordnet projektchef Jan Hansen.

Overtager agentur fra AVN
Han forklarer, at Holtec igennem nogen tid har ønsket en forhandleraftale med en europæisk robotproducent. At aftalen er indgået med netop Comau er ikke tilfældigt.

– Siden starten i 1988 har vi konstant fået bekræftet, hvor stor betydning kvalitet, support og leveringssikkerhed har for vore kunder. Derfor har vi ventet på, at den helt rigtige mulighed skulle byde sig. Det skete med en strategiændring hos Comaus eksisterende partner i Danmark, AVN Automation. Resultatet blev, at Holtec pr. 1. juni overtog rollen som agent og systemintegrator på det danske marked, siger Jan Hansen.

Ifølge projektchefen kendetegnes Comaus produktprogram ved at være meget bredt og konkurrencedygtigt prissat, også i forhold til ikke-europæiske producenter. Han fremhæver, at robotterne er brugervenlige og tilbyder særdeles høj præcision.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094