23948sdkhjf

Hold på den gode medarbejder

Skive Tekniske Skole etablerer en ny tre-årig uddannelse - med mulighed for speciale i maskinkonstruktion eller plast- og værktøjskonstruktion.
Med en rekordlav ledighed er det afgørende for virksomheden at fastholde de gode medarbejdere. Det er baggrunden for, at Skive Tekniske Skole etablerer en ny 3-årig deltidsuddannelse af produktionsteknologer og innovatører. Uddannelsen giver virksomheden mulighed for at fastholde de gode medarbejdere, samtidig med at ny viden tilføres virksomheden, som således bedre bliver i stand til at navigere i en globaliseret verden,

Tilbyd medarbejderen at kombinere job og uddannelse
Der er ingen tvivl om, at kompetenceudvikling i jobbet sideløbende med videreuddannelse kan være en vigtig parameter i bestræbelserne på at fastholde medarbejdere. Tilbud om kompetenceudvikling kan virke både som inspiration og som anerkendelse og dermed være medvirkende til at motivere medarbejdere til at blive i virksomheden.

Uddannelse med fokus på innovation, produktudvikling og produktion
Uddannelsen har fokus på innovation, produktudvikling og produktion og deler faglige mål med den ordinære 2-årige uddannelse. Men ved at gøre uddannelsen 3-årig er der skabt basis for en mere fleksibel undervisning, der giver mulighed for at udvikle medarbejderens jobkompetencer i forbindelse med det daglige arbejde.

Undervisningen er tilrettelagt som fjernundervisning kombineret med undervisningsdage og seminarer på skolen. Mellem undervisningsdagene arbejdes der individuelt i grupper med projekter, opgaver og litteraturstudier tillige med udarbejdelse af projektrapporter.

Afhængig af specialevalg kan uddannelsen kvalificere til jobs som for eksempel produktionsleder, kvalitets- og miljøkoordinator eller design-, udviklings- og konstruktionskoordinator inden for maskin- og værktøj, plast- og møbelindustri.

Uddannelsen giver mulighed for specialisering inden for følgende områder:

• Innovatør – design og produktudvikling
• Konstruktion – maskinkonstruktion
• Træ- og møbelkonstruktion
• Plast- og værktøjskonstruktion
• Driftsledelse – proces og logistik

Ansøgning
Ansøgning om optagelse sker ved at indsende et ansøgningsskema til:
Skive Tekniske Skole, Kongsvingervej 1, 7800 Skive.

Ansøgningsfrist er den 1. juni 2007 og uddannelsen starter den 3. september 2007.

Ansøgningsskema kan hentes på skolens hjemmeside: www.skivets.dk eller bestilles på telefon 99 14 92 00.

For yderligere informationer besøg Skive Tekniske Skoles hjemmeside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078