23948sdkhjf

Nye muligheder for Wolturnus

Den nordjyske kørestolsproducent Wolturnus A/S er kommet med i det fine selskab. Virksomheden har indgået samarbejde med verdens tredjestørste producent af kørestole. Et samarbejde der skaber nye muligheder for den nordjyske virksomhed.
Wolturnus, der har base i Bislev ved Nibe, er via samarbejdet med den tyske producent Otto Bock, kommet med i det gode selskab inden for sit felt. Og valget af netop Wolturnus er ikke tilfældigt.

- Vi mangler de håndlavede, kompromisløse high-end topmodeller i markedsføringen, og unikke Wolturnus er som mindre, fleksibel virksomhed i stand til at ændre modellerne fra dag til dag for at leve op til nye krav hos de særligt kræsne som sportsudøvere på højeste plan, siger Otto Bocks leder for virksomhedens internationale afdeling for kørestole, Jens Worpinsch til Nordjyske.

Den nordjyske virksomhed har indtil videre haft Holland og Finland som sine største eksportmarkeder.

Men med det nye samarbejde med den tyske producent Otto Bock, er dørene åbnet til flere muligheder. Det tegner blandt andet til, at Tyskland og Østrig også kommer listen over virksomhedens eksportmarkeder.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094