23948sdkhjf

Insourcing trækker i langdrag

Hos Alu Technologies erkender direktøren nu, at insourcing tager tid, og imens hugger kunder og konkurrenter virksomhedens løsninger.
Alu Technologies venter i øjeblikket på, at produktionen flyttes fra Kina og hjem til Danmark. Men det går desværre alt for langsomt, og imens stjæler kunderne virksomhedens løsninger.

- Det sidste betyder, at når vi har løst en opgave, så mister kunderne interessen for os. I stedet kører de videre med andre underleverandører, som på basis af vores udviklingsarbejde producerer emnerne, siger administrerende direktør Steen Rubæk til Børsen.

Gratis knowhow til kineserne
For et år siden fortalte Steen Rubæk til Børsen, at insourcingen – fra Kina til Danmark - gik relativt stærkt. Men i dag ser det lidt anderledes ud.

- Lige nu går det ikke stærkt for de store danske koncerner med at få flyttet produktionen hjem fra Kina. De seneste år har de store danske koncerner, herunder Danfoss, flyttet ufattelige mængder af knowhow til Kina. Dermed har kineserne fået knowhow helt gratis samtidig med, at de har fået fat i de sidste nye maskiner. Alt det gør, at insourcingen ikke går helt så hurtigt, som jeg forudså for et års tid siden, erkender han.

Han fortæller, at det kommer til at tage tid at få de tabte opgaver tilbageerobret. Alu Technologies A/S nåede i det seneste år et resultat før skat på 1,2 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078