23948sdkhjf

Trio Nexø udvikler vaskemaskine til flymotorer

En motorrenser eller en vaskemaskine kan rense flymotorer og dermed give store besparelser på brændstofkontoen. Hidtil har det dog været besværligt og dyrt at anskaffe sig sådan en anordning.

Det skriver DR.dk/Bornholm.

Men nu har maskinfabrikken Trio Nexø på Bornholm på foranledning af det danske flyselskab Danish Air Transport udviklet en transportabel vaskemaskine, der er til at betale sig fra.  

 - Flybranchen er en dyr branche. Derfor fandt vi en topprofessionel virksomhed, der både har fantasi, spiller med og er innovative, samtidig med at prisen var til at have med at gøre, siger direktør hos DAT,Jesper Rungholm, der fortæller at en prisen på en tilsvarende motorrenser i udlandet ville have været mange gange højere.

Også Trio Nexøs direktør Ingvar Kure er tilfreds med resultatet og han ser en klar fremtid i Trio Nexøs motorrenser, som nu skal markedsføres lidt bredere.

Om vaskemaskinen

  • Vaskemaskinen til flymotorer er monteret på en trailer, så den kan køres ud til flyet. Der skal altså ikke bruges tid på at køre flyet i hangar.
  • DAT har en lille motorrenser i København til selskabets mindre ATR-indenrigsfly. I Billund bruger DAT en større udgave til sine Airbus 320-fly.

Originalartikel

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067