23948sdkhjf

Prodan er i gang igen

Siden Prodans konkursbegæring i december 2009, har ledelsen arbejdet ihærdigt på at redde virksomheden og dens arbejdspladser.
Det er nu lykkedes at reetablere firmaet, og fredag kunne man så genoptage driften, i de eksisterende lokaliteter i Randers.

Ny investor
Det nye aktieselskabs investorer er, foruden direktør Per Hastrup og direktør Freddi Jensen, Stubkjær Invest A/S, der ejes af den tidligere indehaver af Bonus Vindmøller, direktør Peter Stubkjær Sørensen, Brande.

Prodan A/S gik konkurs den 18. december 2009 . Kurator har forestået forhandlingerne med køberne og udtrykker tilfredshed med, at der har kunnet findes en samlet løsning med køberne så relativt hurtigt.

- Køberne har vist vilje til at finde en god løsning for virksomheden, og det har resulteret i, at virksomheden nu kan videreføres med godt 75 af de tidligere medarbejdere hos Prodan A/S.

Muligheder for videreudvikling sikret
Direktørerne Freddi Jensen og Per Hastrup, der har medvirket ved forhandlingerne, udtaler:

- At virksomhedens muligheder for at videreudvikle sig nu er sikret, dels med et solidt kapitalgrundflag, dels med deltagelse af Stubkjær Invest, der er en særdeles stærk partner for virksomheden.

Kilde: Prodan - http://www.prodan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093