23948sdkhjf

Kellpo A/S styrkes med nyt opkøb

Kellpo A/S skaber Nordvestjyllands stærkeste leverandør af værktøj, plastemner og avancerede maskiner gennem opkøb af CB Værktøj.
Kellpo erhverver sig CB værktøj, der er kendt som en særdeles kvalificeret leverandør af højtydende produktions-værktøjer til plastindustrien. CB værktøjs speciale er fremstilling af højpræcitions værktøjer til emballage-industrien. Disse ydelser og kompetencer skal fremover styrkes og udvikles.

Med opkøbet styrkes balancen på Kellpo`s 3 produktområder. Den samlede virksomhed bliver den førende leverandør af værktøj, plastemner og avancerede maskiner i Nordvestjylland.

Kellpo får hermed et langt større område som sin naturlige markedsplads, og er samtidig med til at sikre gode arbejdspladser i Thy.

Kellpo vil fastholde sin position som innovativ virksomhed, der har som mål at levere gode løsninger af høj kvalitet til sine kunder.

Den samlede virksomhed får hovedsæde på Kellpos nuværende adresse, hvor det er planen i den nærmeste fremtid at udvide de nuværende lokaliteter på den nyligt erhvervede nabogrund. Virksomheden beskæftiger fremover ca. 40 ansatte.

Kellpos omsætning har gennem de seneste år udviklet sig positivt, og det har været en del af Kellpos udviklingsstrategi at nå en størrelse, der strategisk øger mulighederne for at gå ind på nye og krævende markeder.

Sammenlægningen åbner mulighed for en øget national og international ekspansion samtidig med at den nye virksomhed effektiviseres og udvikles de kommende par år.

Kilde: Kellpo – http://www.kellpo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078