23948sdkhjf

Gühring klar med helt nyt katalog

Gühring oHG har netop lanceret sit nye hovedkatalog for 2006. Kataloget er spækket med spændende værktøjstyper, der også præsenterer en række nye produktnyheder.
Gühring ApS er leverandør af roterende skærende værktøj. Virksomhedens tyske moderselskab Gühring oHG er en af verdens absolut største producenter af bor, gevindværktøj, fræsere, rivaler, diamant- og cbn - værktøj samt værktøjssystemer.

Med den tyske koncern i ryggen kan det danske datterselskab levere alle former for roterende skærende værktøj til den danske industri.

Et nyt produktkatalog er nu på gaden med 1523 sider, der viser 1620 værktøjstyper fordelt på mere end 44.000 artikelnumre.

Leveringsprogrammet omfatter bl.a. hss- og hårdmetalværktøjer, diamant- og cbn-værktøjer og holdende værktøjer i form af krympe- og hydrauliske værktøjsholdere til bearbejdningscentre.

Blandt Gührings produktnyheder kan nævnes RT100R-hårdmetalboret med radiusspids til støbegods, TM-værktøjsautomater, hårdmetalafgrateværktøjer samt en lang række nye hm-gevindfræsere.

Det nye 2006-katalog kan rekvireres på mail

Med værktøj som det primære forretningsområde kan virksomheden præsentere slidstærkt værktøj i forskellige materialer; fra HSS til kulfiber og fra PCD til keramik. Også højteknologiske maskiner kan fremstilles hos virksomhedens tyske moderselskab.

Kilde: Gühring ApS http://www.guehring.de

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111