23948sdkhjf

HI 2009: Ta’ alle dine udfordringer med på HI-messen

Aluclusters specialister står klar med gode råd, hvad enten du har et konkret emne med på udstillingen eller en skitse på bagsiden af en serviet.
Du skal med stor sandsynlighed på besøg på HI-messen i Herning fra den 1. til 4. september. Her vil du kunne se mange nye og spændende maskiner og systemer.

Som noget helt nyt har du også mulighed for - på udstillingen - at få løst et eller flere af de konkrete problemer, som præger din hverdag. En række specialister er klar til at rådgive om stort set alle former for produktionsteknologi.

Det sker på AluClusters stand M 9434.

Her vil Alucluster og specialister fra deres samarbejdspartnere Aalborg Universitet i Esbjerg, Teknologisk Institut, EUC Syd, og Force Technology komme med gode råd, hvad enten du har et konkret emne med på udstillingen eller en skitse på bagsiden af en serviet.

Tirsdag den 1. september fokuserer specialisterne på: Limning af aluminium fra kl. 9 til 11. Materialevalg fra kl. 11 til 13. Overfladebehandling fra kl. 13 til 15. Dagen slutter med emnet; Hvorfor vælge aluminium fra kl. 15 til 17.

Onsdag den 2. september er fokus rettet mod: Overfladebehandling fra kl. 9 til 11. Materialer og produktionsteknologi fra kl. 11 til 13. Overfladebehandling fra kl. 13 til 15 og projektstyring fra kl. 15 til 17.

Torsdag den 3. september er emnerne: Efteruddannelse i aluminium fra kl. 9 til 11. Limning af aluminium fra kl. 11 til 13. Værktøjer til bearbejdning af aluminium er emnet fra kl. 13 til 17.

Fredag den 4. september er emnerne: Sammenføjninger fra kl. 9 til 11. Konstruktionsudformning fra kl. 11 til 13 og teknisk markedsføring fra kl. 13 til 16.

Rådgivningen er naturligvis gratis, så hold dig ikke tilbage.

Kilde: Alucluster - http://www.alucluster.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095