23948sdkhjf

Ingemann Maskinfabrik udvider i Litauen

Ingemann Maskinfabrik kan nu tilbyde virksomhedens danske kunder produktion fra et søsterselskab i Litauen.
Allerede for et års tid siden erhvervede Ingemann Holding den litauiske fabrik UAB Precizika, som man nu er klar til at introducere for de danske kunder. Den daglige ledelse af fabrikken i Litauen varetages af Bjarne Christensen, som har 30 års erfaring som revisor – heraf de 20 år med tilknytning til Ingemann. Det skriver virksomheden i sit nyhedsbrev.

Derudover har man pr. 1. februar ansat Thomas Salling som produktionsdirektør. Han har boet i Litauen i et år, men haft tilknytning til landet de sidste fire år gennem sin ansættelse hos Mazak.

- Med to danskere i spidsen for Precizika er vi nået så langt, at vi nu er klar til at præsentere Precezika for vores danske kunder. Den kvalitet som bliver leveret fra Precizika har hele tiden været i top, og bliver kontrolleret med 3D målemaskiner i temperaturstyret målerum. Og Precisika har det sidste halve år bevist, at de også kan levere til tiden, skriver Ingemann Maskinfabrik.

Også i Danmark har udvidelsen i Litauen dog betydet ændringer hos Ingemann Maskinfabrik. Roskilde-virksomheden har outsourcet en del af sin egen produktion til søsterselskabet, og i den forbindelse udlejet fem CNC-maskiner til Precezika. Tilbage i Roskilde har man dog stadig fem CNC-maskiner, men ændringerne betyder, at man nu i vidt omfang sender mindre emner til Litauen, mens man har bibeholdt bearbejdningen af de store i Danmark.

Kilde: Ingemann Maskinfabrik - http://www.ingemann.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078