23948sdkhjf

Maskinfabrik udvider med projektafdeling

TS Maskinfabrik i Hobro udvider aktiviteterne inden for intern logistik og emnehåndtering.
I 2005 købte ejerne bag Vorning Maskinfabrik og Passat Energi sig ind i TS Maskinfabrik sammen med værkfører Niels Poulsen. Med den nye ejerkreds har man fået yderligere kræfter til nye indsatsområder.

- Vi har nu styrken til at rumme større opgaver samtidig med, at vi bevarer vores meget høje serviceniveau, vurderer Karsten Busk, salgschef hos TS Maskinfabrik.

Virksomheden har ansat en ingeniør og konstruktør til en tegnestue, som er første led i at styrke salg og produktion af specialmaskiner. Samtidig har TS Maskinfabrik en fælles konstruktør- og el-afdeling med Vorning Maskinfabrik.

- Når et produkt skal fragtes rundt i et produktionsanlæg fra A til B, er vi meget stærke i at lave skræddersyede løsninger til den interne logistik. Det er her, vi vil gøre en ekstra indsats for at fortælle, at vi er på banen, og at vi har viden til at lave løsninger, som kunderne bliver begejstrede for, siger Karsten Busk.

Spænder bredt
Hos TS Maskinfabrik kan man producere alt i huset. Her laver man reservedele, ombygning af maskiner og specialløsninger.

- Vi spænder bredt, fordi vi har en flad organisation med meget stor faglighed. Det er medarbejdernes store erfaring og faglighed, som gør, at vi kan lave alt selv, fastslår Karsten Busk.

Slægtskabet med Vorning Maskinfabrik og Passat Energi giver sig udslag i en meget håndgribelig synergi. Man arbejder sammen på et praktisk plan og overfører viden, kapacitet og mandskab mellem de tre fabrikker.

- Det giver utrolig megen styrke, at vi reelt har en arbejdsstyrke på over 100 medarbejdere, som kan træde til med viden og kompetencer med meget kort varsel.

Kilde: TS Maskinfabrik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219