23948sdkhjf

Aalborg Engineering vil fordoble omsætningen på tre år

Den nordjyske producent af miljøteknologi ser ingen tegn på tilbagegang i markedet.
Mens der er stort politisk fokus på grøn energi, er der samtidig et stort behov for at optimere brugen af fossil energi. Det lever man godt af hos Aalborg Engineering, der producerer dampkedler, som udnytter overskudsvarmen fra fx gasturbiner. Rundt omkring i Europa findes der masser af nedslidte anlæg, som med fordel kan opgraderes med den aalborgensiske teknologi, og derfor ser virksomhedens administrerende direktør Bo Rhein-Knudsen særdeles optimistisk på fremtiden. Det skriver Børsen.

- Det er realistisk at fordoble vores størrelse i 2011 med en overskudsgrad på 8-10 %. Vi skal selvfølgelig være forsigtige med målsætningen, nu hvor vi har en finanskrise, men vi kan jo se, at energiforbruget vil være stigende i de næste mange årtier. Verden efterspørger energi som aldrig før, og i den sammenhæng har vi en utrolig værdifuld teknologi, udtaler han til Børsen.

Mere præcist regner han med, at Aalborg-virksomheden går fra en omsætning på 200 mio. kr. til 400 mio. kr. i 2011. Samtidig skal overskuddet efter planen stige til 35-40 mio. kr., hvilket er en firedobling fra det nuværende niveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078