23948sdkhjf

Fynske industrilakerings-virksomheder fusionerer

Konkurrerende virksomheder fusionerer, for at sikre arbejdspladser og imødegå krisen.
Den 1. marts 2009 blev aktiviteterne ved Billums Industrilakering i Faaborg og Tom Schmidt Industrilakering i Svendborg sammenlagt med Odense-virksomheden A/S Stålcoating. Beslutningen om fusionen sker som et led i at styrke virksomhedernes evne til at holde ordretilgangen under finanskrisen og dermed også undgå at skulle afskedige en masse gode medarbejdere.

- Med fusionen bliver vi styrket i forhold til at efterkomme vores kunders ønsker om høj fleksibilitet, hurtig levering og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi kan med Odense-afdelingen bedre servicere kunder fra andre steder end det sydfynske, og omvendt kan Odense-afdelingens kunder drage nytte af vores større og mere moderne faciliteter, siger fabrikschef Mads Dorow og fortsætter:

- Selvom vi endnu ikke rigtigt har mærket krisen kradse, prøver vi at forberede os så godt, vi kan. At få en afdeling i Odense har længe været et led i strategien, og i stedet for at åbne en ny afdeling, som er forbundet med mange omkostninger, giver fusionen oven i købet begge virksomheder nye kunder og bedre produktionsforhold.

Den daglige ledelse af det sammenlagte selskab vil bestå af medejerne Mads Dorow og Marcello La Pia. Mads vil fortsat overvejende varetage driften af Billums Industrilakering i Faaborg samt Tom Schmidt Industrilakering i Svendborg. Marcello vil fortsat overvejende varetage driften af A/S Stålcoating.

32-årige Marcello har de seneste tre år stået i spidsen for A/S Stålcoating. Han glæder sig til at blive en del af et større samarbejde og udtaler.

- Med Fynske Farver-samarbejdet kan min virksomhed drage nytte af blandt andet stordrift, uden at jeg behøver at miste det ”brand”, jeg har skabt mig hos kunderne.

Kilde: Fynske Farver - http://www.fynskefarver.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11