23948sdkhjf

TRESU udstiller på Hannover Technology Exhibition 2009

TRESU’s afdeling for underleverandør- og projektarbejde udstiller på Hannover teknologimessen i april 2009.
Udstillingen dækker ni forskellige hovedområder inden for teknologi, blandt andet automatisering, vindmølle- og kraftværkenergi, konstruktion og udvikling samt underleverandørarbejde, hvor TRESU udstiller i en dansk pavillon sammen med andre virksomheder inden for samme branche.

Deltagelse på denne udstilling støtter TRESU’s strategi om at udvide området for underleverandør- og projektarbejde inden for forskellige sektorer med fokus på vindmølleindustrien og offshore. Med ekspertisen til at håndtere projektarbejde, hvad enten det udelukkende drejer sig om fremstilling af dele, eller om der er tale om komplette projekter lige fra designfasen, over produktudvikling, fremstilling, indkøb af dele til levering og servicering, er dette en oplagt mulighed for at udvide forretningsaktiviteterne for TRESU.

En stor og højteknologisk maskinpark gør det muligt for TRESU at tilbyde de fleste ydelser indenfor CNC-bearbejdning af komplekse emner, og dette arbejde kan kombineres med design og udvikling takket været en stor og kompetent ingeniørafdeling.

Hannover-udstillingen finder sted i Messecenter Hannover i dagene 20.-24. april, og TRESU udstiller i hal 3.

Kilde: TRESU - http://www.tresu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142