23948sdkhjf

Lavere omsætning end forventet hos Semco Maritime

Problemer med et projekt i El Salvador samt et norsk opkøb, der blev gennemført senere end forventet, har resulteret i mindre vækst end forventet hos den esbjergensiske offshore-virksomhed.
Man har ikke haft helt så travlt, som man havde håbet hos Semco Maritime i 2008. I hvert fald nåede virksomheden ikke den forventede omsætning på 1,6-1,8 mia. kr., men ”blot” 1,5 mia. kr. Administrerende direktør Erik Gaj Nielsen afviser dog, at det er finanskrisen, der har haft negativ indflydelse på omsætningen. Det skriver Erhvervsbladet.

- Forklaringen er, at vi først fik købt en norsk ingeniørvirksomhed sidst på året og dermed gik glip af det meste af en forventet omsætning på 120 mio. kr., hvortil kommer øgede aktiviteter i vores andet selskab i Norge, som vi først får glæde af i år. Desuden blev vores kraftværksprojekt i El Salvador forsinket omkring ni måneder på grund af, at byggetilladelsen kom sent, og derfor fik vi ikke den omsætning på projektet, vi havde forventet i 2008, udtaler han til Erhvervsbladet.

Erik Gaj Nielsen understreger dog, at man fastholder målet om at nå en omsætning på 2,8 mia. kr. i 2010. Den skal dels komme ved organisk vækst og dels via opkøb. Her forventer man blandt andet at købe sig ind i en virksomhed i den brasilianske olieindustri, ligesom man også regner med et-to større opkøb i Norden. Med hensyn til den organiske vækst er man blandt andet i gang med at bygge produktionsfaciliteter i Vietnam.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094