23948sdkhjf

VMP genopstår næppe

Siden konkursdekretet blev afsagt i midten af august, har kurator Kristian Metz Brandt, advokat hos Dahl Advokatfirma, arbejdet på at få solgt aktiverne i konkursboet efter VMP Danmark.

Aktiverne, der primært er maskiner, er ikke solgt endnu. Og kuratoren vurderer, at den konkrete interesse betyder, at det ikke ligger først for, at gear-produktionen starter op på fabrikken i Vojens igen.

- Jeg tror ikke, at sandsynligheden er så stor for, at der kommer produktion på adressen igen, fordi der er mange udenlandske opkøbere, der henvender sig om aktiverne, siger Kristian Metz Brandt.

På VMP Danmarks hjemmeside oplyser man, at underleverandøren gennem årene har investeret 140 mio. kr. i blandt andet FMS-celler med op til seks højpræcisions CNC-maskiner, 22 paletter og en Wenzel 3D-målemaskine.

Salg er på trapperne
De interesserede købere er alt fra virksomheder, som gerne vil gøre brug af maskinerne, til auktionshuse og maskinopkøbere, der vil sælge maskinerne videre, fortæller kurator.

- Der er henvendelser, og der er interesserede budgivere. Jeg tror, at det er et spørgsmål om tid, før maskinerne bliver solgt. Jeg håber på en afklaring i løbet af et par uger, siger advokaten.

De tidligere produktionsbygninger er lejede og derfor ikke med i konkursboet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078