23948sdkhjf

VMP-aktiver solgt på auktion

Der bliver ikke pustet liv i VMP-fabrikken i Vojens igen. Det fortæller Kristian Metz Brandt, advokat ved Dahl Advokatfirma, der behandler konkursen.

- Vi håbede fortsat på et samlet salg af aktiverne, men det er ikke lykkes. Der har kørt en auktion over aktiverne, som slutter i dag (9. december red.). Det er egentlig den måde, som vi afvikler aktiverne på, at vi sælger dem over auktion.

Auktionshuset dab har forestået salget, og der har været auktioner på alt fra Pegasus-fræsere, karruseldrejere og drejebænke til en mandskabscontainer og skærende værktøj.
De tidligere produktionsbygninger er lejede og derfor ikke med i konkursboet.

Bud var for lave
Kristian Metz Brandt oplevede stor interesse for konkursboet fra interesserede købere, inden aktiverne kom på auktion. Men det udmøntede sig ikke i ret mange konkrete bud.

- De konkrete bud, som vi har fået, har været for lave. Og med det resultat, vi forventer at opnå på en auktion, kan vi også konstatere, at buddene var for lave, fortæller advokaten.

I marts talte Jern & Maskinindustrien med VMP Danmarks daværende administrerende direktør og medejer Kjeld Lund. Her fortalte han, at virksomheden havde haft et par turbulente år i forbindelse med en kraftig turnaround.

Dengang havde virksomheden 36 ansatte og var blevet fokuseret mod vindmølleindustrien og jagtede nye kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094