23948sdkhjf

Nyt agentur til SP Technolgies

SP Technolgies har fået nyt agentur fra engelske Eclipse Magnetics.
Som eneforhandler i Danmark af Eclipse Magnetics produktområde Foreign Body Removal (FBR) kan SP Technologies nu tilbyde magnetiske separatorer og metaldetektorer til procesindustrien indenfor alle stadier af pulver, granulat og flydende produktion, fra rå produkter ind i fabrikken til det færdige produkt ud af fabrikken. Det oplyser SP Technologies i en pressemeddelelse.

I et meget reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer i at sikre maksimal fødevaresikkerhed og beskyttelse af firmaets værdifulde brand.

Foreign Body Removal (FBR) sortimentet omfatter systemer til separarion af metaller som møtrikker, bolte, skruer samt fine jern-partikler fra slid på udstyr i processen.

Eclipse Magnetics har deres hovedkontor og tekniske center placeret i Sheffield i Storbritannien, samt kontorer i Canada, Kina og Frankrig. Derudover er et netværk af teknisk uddannede distributionspartnere klar til at yde lokal support.

Med dette nye agentur har SP Technologies taget endnu et skridt i retning af at kunne levere hele paletten indenfor pulverhåndtering.

/he/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11