23948sdkhjf

Endnu en asiatisk salgspartner til Blue Ocean Robotics

Blue Ocean Robotics har indgået en salgsaftale med taiwanske Hurray Bio-Science.
Partnerskabet betyder, at Blue Ocean Robotics nu kan levere nye robotteknologier til sundheds/medicinske område og levere medicinsk udstyr i asiatiske territorier, herunder Taiwan, Sydkorea, Japan og Kina gennem Hurray Bio-Science. Det oplyser Blue Ocean Robotics i en pressemeddelelse.

- Vi vil gøre en stor indsats for at gøre brug af kunstig intelligens, robotteknologi og big data i sundhedsvæsnet, siger Leo Tan, head of Business Development hos Huray Bio-Science, og fortsætter:

- Hurray Bio-Science opdagede Blue Ocean Robotics, da vi søgte efter en virksomhed, som havde evnen til at udvikle autonome medicinske systemer såsom TUG, RoBi-X og så videre. Efter lang tids søgen opdagede vi Blue Ocean Robotics til at være det firma, vi ledte efter. Vi er meget glade for partnerskabet, som en stor familie der skaber et intensivt samarbejde i fremtiden.

Igennem samarbejdet mellem Hurray Bio-Science og Blue Ocean Robotics vil blandt andet UV-Disinfection Robot være tilgængligt i Asien.

- Vi er meget begejstrede for vores nye salgspartner Hurray Bio-Science, da det er af stor betydning for Blue Ocean Robotics at ekspandere vores salg af nye teknologier hinsides Danmarks grænser og ikke mindst i Kina. Dette er et partnerskab, der er hjulpet på vej af det nyligt offentliggjorte partnerskab med kinesiske investorer, og vi er glade for, at vi hermed kan åbne nye markeder for virksomheden. Dette inkluderer både udviklingen af nye teknologier, samt skabelsen af et nyt marked for revolutionerende robotløsninger via den opmærksomhed, som robotterne skaber hos brugerne. Vi tager imod Hurray Bio-Science med åbne arme, og ser frem til et udbytterigt samarbejde i de kommende år, siger Claus Risager, Rune K. Larsen & John Erland Østergaard, Co-CEO's og partnere i Blue Ocean Robotics.

/he/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.549