23948sdkhjf

Specialfartøj skal hjælpe MHI Vestas

Vroon Offshore Services skriver, at selskabet har indgået en aftale med MHI Vestas Offshore Wind om offshore logistics support, beboelse og walk-to-work-services under konstruktionen af the Walney Extension Offshore Wind Farm. Havmølleparken opføres i Det Irske Hav, og konstruktionen skal efter planen påbegyndes i sommeren 2017. Det skriver Vroon Offshore Services i en pressemeddelelse.

MHI Vestas Offshore Wind skal levere 40 V164-8.0 MW-møller til første fase af Dong Energys Walney Extension-projekt. Når den er oppe at køre i 2018, bliver det verdens største vindmøllepark, med kapacitet svarende til over 600.000 britiske husstande.

Vroon vil indsætte sit nybyggede subsea-support-fartøj "VOS Start", som er specialdesignet til at imødekomme offshoreindustriens store krav til beboelse og personel-overførelse. Med arbejdsplads til 60 af kundens medarbejdere bliver "VOS Start" udstyret med bevægelseskompenserende gangvej til overførsel af personel, udstyr og reservedele til vindmøller under idriftsættelsen. Skibet kan desuden agere ”moderskib” for crew-transfor-fartøjer.

Vroon tager levering af "VOS Start" og søsterskibet "VOS Stone" fra Fujian Southeast Shipbuilding i Kina, så de kan påbegynde operation i 2017-sæsonen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.317