23948sdkhjf

Sønderjysk vindmølle-underleverandør går konkurs

Vojens-virksomheden VMP Danmark A/S er under konkursbehandling. Det er sket på baggrund af en konkursbegæring 18. august. hvor virksomheden selv begærede sig konkurs.

- Driften var ikke rentabel. Virksomheden manglede likviditet og kunne ikke få driften til at hænge sammen, fortæller kurator Henning von Lillienskjold, advokat hos Dahl Advokatfirma i Viborg, til Metal Supply.

De ansatte er nu sendt hjem, og der er ingen aktivitet på fabrikken.

- I første omgang skal jeg til at danne mig et overblik, og bagefter finder vi ud af, om konkursboet skal føres videre eller afvikles, siger kuratoren og tilføjer, at der har været flere henvendelser.

Der er dog ingen reelle forhandlinger i øjeblikket.

Eksponeret i vindmøllebranchen
I marts talte Jern & Maskinindustrien med VMP Danmarks administrerende direktør og medejer Kjeld Lund. Her fortalte han, at virksomheden havde haft et par turbulente år i forbindelse med en kraftig turn-around.

Dengang havde virksomheden 36 ansatte, var blevet fokuseret mod vindmølleindustrien og jagtede nye kunder.

- Efter olie- og gasindustrien er gået helt i stå, er vi blevet meget tunge på vindindustrien, og vi er også glade for, at den industri kører godt i øjeblikket. Men vi søger nogle kunder i andre brancher for at sprede vores risiko. Vindmøllebranchen kan være farlig at være afhængig af, sagde direktøren dengang til Jern & Maskinindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094