23948sdkhjf

Job-fest hos AB Metal

Med 10 nyansættelser siden jul er der gang i hjulene hos AB Metal i Thisted - en udvikling, der ser ud til at fortsætte
AB Metal i Thisted har ifølge direktør Hans Buck øget omsætningen med 30 procent det sidste år, og det har ført ti nyansættelser med sig siden jul, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Og intet tyder på, at festen stopper lige foreløbigt. Derfor har virksomheden besluttet sig for at udvide åbningstiderne, og det kommer til at kræve endnu mere mandskab til efteråret.

- Vi udvider åbningstiderne i takt med omsætningsstigningen og håber på, at det sker til efteråret, så vi kommer til at udnytte maskinparken bedre, siger direktøren, der vurderer, at det vil dreje sig om fire til fem nye stillinger.

- Vi har været aktive i marken og har deraf fået en række nye kunder. Og så har de kunder, vi har i forvejen, også haft mere at lave. Men uden at forklejne de her ting, så har det også noget at gøre med al den uddannelse, vi har lavet. Jeg er en stor fortaler for uddannelse, for de er her, udviklingen ligger, siger direktøren.

Det er fortrinsvis industriteknikere, som AB metal har ansat siden jul, men også ufaglærte har fået plads i virksomhedens produktion.

Virksomheden beskæftiger nu over 50 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094